За около час поредната благотворителна кампания "Сърца без граници" събра 2400 лева, съобщи Диана Поптонева от модната агенция "Елит Д моделс", която е главният организатор на такива добротворчески инициативи. 
В ревюто-спектакъл се включиха три дузини манекени от три поколения - действащи феи на модния подиум, деца, които се подготвят за дефилета, и ветерани, запазили изискана осанка и маниери. Те показаха тоалети на известни русенски фирми, като гарнираха модната визия с чар и финес. Тяхната мисия бе да съберат средства, с които да се купи медицинска апаратура за рехабилитацията на деца с тежки увреждания. Този път "Сърца без граници" си поставят задачата да набавят жизнено важните кислороден концентратор и ултразвуков стимулатор за дечица с белодробни проблеми в центъра в бившия дом "Майка и дете".
Още в началото на благотворителната вечер Диана Поптонева припомни даренията, направени в последните няколко години от "Сърца без граници". Благодарение на тях деца и младежи с увреждания разполагат със сензорна зала, ателие за трудотерапия, електростимулатори, неонатологични лампи и друга ценна и скъпа техника и апаратура.