Феновете на "Дунав" ще се срещнат утре очи в очи със старши треньора на представителния отбор Людмил Киров. Сбирката ще започне в 18.30 часа във фоайето на "Арена Монбат" откъм служебния вход.
"Поканихме г-н Киров, за да поговорим откровено за представянето на отбора през пролетния сезон", каза пред "Утро" Нели Йорданова от фенклуба "Дунав завинаги".
Тя и нейни приятели бяха на стадиона в Пловдив, където "Дунав" загуби с 1:4 срещу тима на "Локомотив".
Около този мач и за формата на дунавци през пролетта със сигурност има какво да се говори. След обнадеждаващото домакинско представяне срещу "Ботев" /Пд/, когато русенският тим заслужаваше победата, дойде сривът и шамарът срещу локомотивци. 
Отборът се държа до 1:1, даже имаше възможност и да поведе при една ситуация пред Исмаил Иса, но нататък буквално рухна и бе надигран във всички линии.
Най-големият проблем се оказа защитата - бавна, тромава, неориентирана. Най-прилично от това звено като че ли игра само македонският футболист Александър Исаевски. 
Вероятно Людмил Киров ще направи промени в нея за домакинството срещу "Черно море" на 17 март /15 часа/ и ще рискува с включването на лекуващия се цяла пролет централен бранител Илия Мунин.