10-годишната Мелиса от Русе, която страда от детска церебрална парализа, спешно се нуждае от средства, за да продължи лечението си към мечтаното проговаряне. Ефектът от направените до момента процедури по вливане на стволови клетки в болница в Истанбул е видим, като състоянието на лъчезарното момиченце се подобрява. За да не се прекъсва процесът на лечение и за да може детето да общува нормално, са назначени още 3 вливания. Първото е насрочено за 29 март, когато Мелиса има рожден ден. 
Важно е вливанията, всяко от което струва 9000 евро, да се случват по указаната от лекарите в Турция схема. Сумата обаче е непосилна за семейството на 10-годишното момиченце. За последното вливане се наложи родителите на Мелиса да вземат заем, но вече са изчерпали своите възможности за кредити. 
Историята на Мелиса докосна много дарители и благодарение на подкрепата им средствата за първите две процедури от лечението бяха събрани. Близките на момиченцето най-искрено благодарят на всички, които ги подкрепят. Семейството на 10-годишното дете има нужда отново от подкрепа в нелеката житейска битка. Всеки, който иска да помогне, за да може Мелиска да проговори, може да го направи, като дари средства по разкритата банкова сметка в Първа инвестиционна банка:
IBAN: BG54FINV91501317179226
Мелиса Миленова Русева
Може да се изпрати и дарителски SMS на номер 17777 с текст на латиница: DMS MELISA.