Нови уникални напитки с персонална снимка само за седмица станаха хит в "Бига Бар" в района на Русенския университет. За първи път в Русе любителите на топлите напитки могат да се насладят на ароматно капучино със селфи отгоре, и то с перфектно качество. Това е един много оригинален начин да изненадаш свой приятел или пък просто да се радваш на любимите си снимки върху любимото си капучино, каза управителят на заведението Милен Иванов. 
От няколко дни в кафенето на ул. "Янтра" 12 сервират на клиентите селфита върху капучино или накратко казано "селфичино" (неологизъм, образуван от селфи и капучино), а интересът е изключително голям. Желаещите да се насладят на ароматното капучино с изображение на любимата снимка върху пяната трябва единствено да изпратят селфи във фейсбук страницата на "Бига Бар". Само след две минути те ще получат шедьовър върху топлата си напитка. Това е вариант на капучино, в който селфи манията и бариста умението са изведени до ново равнище.
Ароматната напитка всъщност е традиционно капучино, върху което с помощта на специална машина направеното селфи се пренася върху пяната в чашата. Всичко това се случва за 20 секунди, след което на клиента се поднася напитка с любимата снимка. А цената на ароматно капучино с отпечатана фотография е 3,49 лв.