"Дунав" ще играе днес по никое време - в 12.15 часа, домакинския си мач за първенство на Първа лига срещу "Верея" /Стара Загора/. Есенният двубой между двата тима на "Трейс Арена" завърши при 1:1. Тогава дунавци имаха почти пълно надмощие, но изравниха резултата в самия край на срещата. 
"По-малко приказки - повече работа, така ще я караме. Какво има да говоря за този мач - трябва да бием на всяка цена", каза пред "Утро" старши треньорът на "Дунав" Людмил Киров.
Той няма да разчита на наказания Христо Попадийн, но затова пък ще има на разположение капитана Мартин Ковачев, чието наказание изтече.
Проблем за Киров ще е и отсъствието на македонеца Александър Исаев, който обърна глезен на мача срещу "Етър" и трябвало да почива поне десетина дни. Вероятно позицията на Исаевски в левия фланг на защитата ще бъде поверена на полузащитника Божидар Васев. В тази зона може да играе и Емин Ахмед.
Контузилият се на лагера в Турция Илия Мунин се чувства по-добре, но все още е далеч от завръщане на терена. Вчера Мунин пътува за Разград, където бе прегледан от лекаря на "Лудогорец".
А феновете на "Дунав" призоваха русенци - въпреки необичайното време на мача, тези от вас, които могат да си го позволят, нека да дойдат на Градския стадион и да подкрепят отбора!  
Класиране
1. "Лудогорец"     52
2. ЦСКА         45
3. "Левски"         42
4. "Ботев" /Пд/     38
5. "Черно море"     34
6. "Берое"         33
7. "Етър"          33
8. "Ботев" /Вр/     27
9. "Локо" /Пд/     26
10. "Славия"         24
11. "Витоша"         20
12. "Септември" /Сф/     17
13. "ДУНАВ"        15
14. "Верея"         6