Русенката Цветелина Тренова получи една от първите индивидуални награди във Второто издание на междуконтиненталния конкурс за маникюристи "Christmas Star Dominikana 2019". Тя впечатли журито с оригинална идея, перфектна изработка и уникална визия на своя проект на тема "Бижу с 4D PASTE". Наградата й връчи лично Мирослава Велева, лицензиран нейл съдия и организатор на международни събития за маникюристи.
"Щастлива съм, че правя това, което обичам! Горда съм, че съдии от световен ранг оценяват творбата ми толкова високо. Поздравявам всички, колеги, с които успяхме да стигнем до тук", каза Цвети минути след като чу хубавата новина. 
Цветелина Тренова е в българския отбор, участвал в престижния конкурс за маникюристи. Тимът спечели първо място във второто издание на конкурса "Доминикана". Преди година нейл отборът на България също се класира първи на това престижно международно състезание. Тогава русенката Цвети успя да извоюва две първи индивидуални отличия.
Цветелина е маникюрист от 18 години. Работи в Гърция 15 години, но от 2014 година се завръща в крайдунавския град. В Русе тя отваря учебен център, където се провеждат курсове за маникюр и педикюр. Русенката е печелила награди на международни състезания в Русия и Италия.