Един от най-популярните влогъри Слави Панайотов пристига в Русе, за да представи своята първа книга с интригуващото заглавие „Топ мистериите на България“. Днес, 19 януари, от 13 ч той ще посреща фенове в книжарница „Хермес“ на улица „Александровска“. Авторът ще раздава автографи и ще разговаря с почитатели. 
Дебютната книга на влогъра прикова вниманието, още преди да е излязъл от печат целият й тираж - само от предварителната продажба мигновено бяха изкупени 2000 бройки, което подреди творбата на Слави Панайотов в родната бестселър класация. 
„Топ мистериите на България“ разказва за свещения триъгълник в Родопите: Белинташ, Кръстова гора и Караджов камък, за предполагаема гробница на египетска богиня в Странджа, за пещерните рисунки в Магурата и още десетки теми. Повечето места авторът е обиколил лично и е говорил с местни хора, като написаното е поднесено с факти и е допълнено от личната му емоция. 
Слави Панайотов е основател на българския YouTube канал „The Clashers“ с над 350 000 абонати. Роден е през 1986 г. в Пловдив, завършва хотелиерство и туризъм в Холандия, но YouTube се оказва истинската му стихия.