Виждате ли тази уникална конструкция? Феновете, които идват на Градския стадион, вече му измислиха име - Чардака! Става въпрос за ВИП-сектора на Градския, работата по който вървеше и вчера. Обществената поръчка за изпълнение на обекта бе направена през лятото, работите почнаха през есента, а според договора ложата трябваше да бъде готова в рамките на 60 дни. Като оставим настрани естетическата стойност на Чардака, ни се иска да припомним някои факти.
"До края на следващата година съоръжението /стадионът/ ще е с 6 покрити сектора и подобрения по терена. Смятам, че ВИП-секторът може да е готов преди края на футболния сезон. Успоредно с това ще тече и възлагане на нова поръчка за изпълнение на нови 4 козирки. Така още през есента на 2018 година ще имаме завършена визия на Градския стадион", казва на 20 октомври 2017 година зам.-кметът Димитър Наков. 
Днес сме в 15-ия януарски ден на 2019 година. 
Думите на Наков са изречени пред БНТ 2. Ащо някой заподозре, че си измисляме, може да погледне видеото на този линк: https://bnt2.bnt.bg/bg/a/novi-planove-za-remont-i-modernizatsiya-na-gradskiya-stadion-v-ruse