38-годишен мъж е приет в хирургията на Университетска болница "Канев" след нанесен побой пред нощна дискотека.
В събота вечерта С.Б. и съпругата му били на заведение с компания. След полунощ всички отишли в дискотека "Озон" на "Александровска", но докато разговаряли с охранителя за уреждане на маса, върху тях се нахвърлили десетина млади мъже, които били в нощното заведение. С.Б. се познавал с единия от нападателите и излезли навън да поговорят, но изведнъж получил удар в лицето от друг мъж, който го повалил на земята и го ритнал няколко пъти в дясната страна. Други двама от компанията и бодигардът в дискотеката също получили наранявания от юмручни удари.
Потърпевшите се придвижили с таксита до болница "Канев". След прегледите С.Б. е настанен в хирургията с натъртване на ребра и опасност от вътрешен кръвоизлив, а останалите са освободени след оказване на медицинска помощ, като сцепената устна на бодигарда е зашита.
Медиците се обадили на тел.112, след което на място пристигнали три патрулки. Униформените разпитали потърпевшите пред Хирургическия блок, впоследствие и нападателите, които били намерени в дискотеката. Сигнал за случая е подаден в прокуратурата, която е разпоредила пълна проверка. Разследването продължава.