С тежка травма на гръдния кош е приет в УМБАЛ "Канев" 29-годишен шофьор на "Рено Меган" след челен удар с микробус "Фолксваген Транспортер". В болницата са откарани още четирима мъже, но с по-леки наранявания.
Инцидентът е станал във вторник малко преди 19.30 часа на заледен участък по пътя Две могили-Батишница. 63-годишният шофьор на буса изгубил управлението, навлязъл в насрещното движение и блъснал челно леката кола. Ударът бил толкова силен, че младият мъж зад волана на реното останал затиснат на седалката и се наложило екип на пожарната от Две могили да разпъва купето, за да го извади. Потърпевшият е откаран с линейка в болницата, където е настанен в Интензивно хирургично отделение със счупени няколко ребра, контузия на белия дроб и фактура на ляв крак. Опасност за живота му няма.
Другият водач е получил само натъртване на таза и не се е наложило настаняването му в болница. Там обаче са приети двама пътуващи в буса 44-годишни мъже - единият със счупен крак и рана на главата, а другият само със счупен крак. Пътуващ в реното 17-годишен младеж също е прегледан заради нараняване на главата, но състоянието му не изисквало болнично лечение. 
Алкохолните проби на двамата шофьори са отрицателни. След катастрофата пътят е бил опесъчен за предпазване от други инциденти.