След многобройните благотворителни събития, кампании, базари, лични дарения на малки и големи фирми, на стотици добри хора от страната и чужбина в продължение на около година, необходимата сума за лечението на малката Лори, която е с вроден дефицит на бедрена кост, е събрана. Благодарение на общите усилия на дарители и доброволци невъзможните за семейството на малкото момиченце над 200 000 долара вече са преведени в медицинския център в САЩ. Там Лори ще се подложи на серия операции, за да може да проходи, като първата е насрочена за средата на този месец. Тя е най-сложна, като чрез нея ще се коригира деформацията на таза и ще се реконструира бедрото. 
Първият етап от кампанията приключи, но ние продължаваме, защото изпитанията за Лори все още предстоят. На 4-годишна възраст тя трябва да бъде подложена на първо удължаване на крачето, което е дълга, болезнена и скъпа процедура, за която отново трябва да набираме средства. Вярваме, че с подкрепата, която Лори има, ще се справим и с това, сподели майката на момиченцето Ралица.  
Семейството на малката Лори от сърце и душа благодари на всички хора, които ги подкрепиха.
Лори стана част от много семейства, които организираха личните си празници в нейна полза. Редица компании дариха средства за лечението й, с което показаха колко социално ориентиран е част от бизнеса в България. Организирани бяха толкова благотворителни събития в полза на Лори, за което сме безкрайно признателни на организаторите и на всички, които се включиха в тях, казват родителите на момиченцето.