2019 година е подвластна на Юпитер в знак Стрелец и през предстоящите 12 месеца всички хора ще почувстват умствена сила и увереност. Положителната енергия ще влияе не само на кариерата, но и на междуличностните връзки. Годината ще предостави много възможности за подобряване на начина на живот, но водещи трябва да са творческият потенциал и пълноценното използване на въображението. Като духовен учител Юпитер ще подтиква към личностно развитие, преосмисляне на приоритетите, разгръщане на възможностите и постигане на хармония между физическото и духовното. 

Овенът е фокусиран върху кариерата си

За вас се очертава изпълнена с преживявания година. Още в началото й ви очаква много активен период. В работата ще изпъкнете пред другите. Вашата усърдност и упоритост няма да останат незабелязани. Връзките ви обаче ще бъдат някак унили, но все пак хармонични. През пролетта първоначалният ентусиазъм ще ви напусне, но можете да се фокусират върху други сфери от живота. Очаквайте важни събития в семейния кръг. Лятото ще върви с бързи темпове, а вие ще се чувствате много добре, когато получавате вниманието на срещуположния пол, затова активно ще го търсите. Периодът обещава много преживявания, приключения и страст за необвързаните. Връзките, които ще възникнат, ще бъдат много силни. По отношение на кариерата ще бъдете неспокойни, но не сте от хората, които лесно се плашат. Зимата ви носи спокойствие, ще подтискате емоциите си във всяка ситуация. Благодарение на това и на търпението и упоритостта ви ще можете да завършите всяка задача. Едва в края на годината ще спрете да се фокусирате върху кариерата си и връзките ще станат основният им приоритет. Необвързаните отново ще имат голям шанс да срещнат сродната си душа. Не се страхувайте да излизате с приятели. Никога не знаете къде може да се появи потенциална половинка. Семейните връзки ще бъдат спокойни и отпускащи.

Телецът изживява нежна любов

2019 година ще бъде по-скоро ориентирана към личната страна от живота ви. Желанията ви най-накрая ще бъдат сбъднати. Ще имате голям глад за информация и знания, за експерименти и нови неща. Ще се радвате да споделяте вашите преживявания и ще искате да имате човек до себе си, на който можете да се доверите и с когото да говорите, когато имате нужда. През пролетта ще обърнете внимание на кариерата си. Ще ви харесва да се състезавате с другите и чувството, че сте по-добри от тях, ще ви изпълва. Все пак внимавайте да не прекрачите нормалната граница. Положителната енергия, която излъчвате в обкръжението си, ще ви доведе потенциални партньори през лятото. Ако избирате, следвайте сърцето си, а не разума си. През есента ще изживявате хармонични връзки и приятелства, както и нежна любов. Що се отнася до работата, ще имате шанс да направите големи промени, ако ги искате, но може да се наложи да пожертвате част от свободното си време. Резултатът ще си заслужава. Запомнете, че не трябва да се стресирате, може да възникнат проблеми със здравето. В края на годината ви очаква интелектуален период, през който ще се отдадете на мислене и оценяване на изминалите събития. Може да възникнат дребни неразбирателства в семейството, но няма да е нищо сериозно. Достатъчно е да говорите за проблема открито.

Пролетта носи вихрушка от събития за Близнаците

Близнаците ще процъфтяват както в личен, така и в професионален план през 2019 г. Разбира се, ще трябва да заслужите успехите си. Но вие сте хора, които могат да преборят всичко, което животът постави на пътя ви. В началото на годината подсъзнателно ще придавате важност на връзките си и ще ги направите хармонични и дружелюбни. Само такъв баланс ще ви направи щастливи. Ще преживеете пролетните месеци във вихрушка от събития в работата ви. Ще се появи възможност, която се случва само веднъж в живота и ще ви донесе много предимства, както и недостатъци. Трябва да вземете важно решение, затова внимателно преценете всички плюсове и минуси и не прибързвайте. С настъпване на лятото можете да разчитате на бистър ум и отлични комуникативни умения, които е добре да използвате не само в работата, но и в личния живот. Есента ви носи унил и емоционален период, през който ще се чувствате най-добре в позната обстановка. Няма да толерирате несправедливости, затова не се колебайте да помогнете на човек в нужда. Този жест със сигурност ще бъде оценен високо. През зимата разположението на звездите ще бъде благоприятно за дългосрочните връзки, които ще бъдат много хармонични и сигурни. Ако обмисляте да направите следващата крачка с половинката си, сега е точното време. В работата могат да възникнат дребни проблеми, с които ще се справите.

Бурна първа половина на годината за Рака

Първата половина на годината за вас ще бъде изпълнена със събития, но във втората можете да очаквате спокоен и положителен период. Януари ще роди желание да разучавате всичко мистериозно и неизвестно. Ще бъдете привлечени от забранения плод, чувствата ви ще бъдат много силни и е възможно да не можете да устоите, което може да доведе до изневяра. От друга страна, разположението на планетите ще бъде благоприятно за кариерата ви. Ще се справяте със задачи, които идват при вас от всички страни. С настъпването на пролетта е необходимо да се фокусирате върху кариерата. Момент невнимание е достатъчен да пропуснете важна информация или да допуснете грешка. Не се разсейвате от събитията в личен план. В средата на годината ситуацията най-накрая ще се промени към по-добро. Работната ви среда ще се успокои и ще ви даде шанс да се докажете. Необвързаните могат да срещнат истинската любов. Есента ще ви окуражи да предприемете действия и да изградите ценности, с които да се гордеете след това. Не се страхувайте да поемате инициатива, ако сте в дългосрочна връзка. В края на годината най-накрая ще имате време да обърнете внимание на себе си и на физическото си състояние. Фокусирайте се и върху семейството си, някои от членовете му може да се нуждаят от помощ. Не предавайте доверието им.

Трудно начало на годината за Лъва

Началото на 2019 г. няма да бъде лесно за вас, особено когато става въпрос за кариерата. Можете да очаквате спад в амбициите си. От друга страна, това ще е стабилен период за връзките. Хората в дългосрочни връзки имат шанса да подсилят доверието си и да направят следващата стъпка. През пролетта ще придобиете повече увереност и ще се подобри способността ви да спорите и ще можете да се измъкнете от всяка неудобна ситуация. Сега ще можете да постигнете целта си. Достатъчно е само да вложите малко усилия. Лятото ви обаче ще принадлежи на любовта и личния живот, които сте пренебрегвали през изминалите месеци. Сродната ви душа ще се появи в обкръжението ви. Това може да е потенциален партньор или страхотен приятел. Необвързаните могат да очакват много забавления и нощи, изпълнени със страст. През есента вероятно няма да избегнете стреса. Имате много неща да наваксвате в работата, а когато сте под стрес, е възможно да сте злобни. Това няма да ви донесе нищо хубаво, затова трябва да се успокоите и да не се поддавате на емоциите си. В края на годината ще чувствате голяма отговорност и след изминалите провали подходът ви ще стане по-професионален, отколкото импулсивен. Дори в работата вашите колеги и началници ще ви вземат насериозно. Така ще можете да поправите предишните си постъпки.

Девата ще има интересен личен живот

Очаквайте интересни събития най-вече в личния живот, който беше малко в застой през изминалата година. Още в началото на 2019 г. всяка Дева ще получите голям прилив на вътрешна сила и войнственост и ще се отличавате с ловки действия, но и ръководен потенциал. Ако мислите за развитие в кариерата, сега е точното време. Можете да бъдете упорити и в любовта. През пролетта ви очаква щастливо събитие в семеен кръг. Внезапно темпото на живота ще се забърза, а това може да ви причини неудобство. Ще бъде умно да се придържате към това, което познавате добре. Връзките ви ще процъфтяват. Не се страхувате да поемете инициатива и да покажете вълнение на половинката си. През лятото вашите чувства ще бъдат много дълбоки, което означава, че ще се насладите много на този период, но и ще бъдете по-уязвими. Затова внимавайте пред кого разкривате сърцето си. През есента ще се фокусирате работата и практичните умения. Но това ще се отрази на любовта и връзките ви. Опитайте се да разделите работата от личния живот. Само по този начин ще постигнете хармония. В края на годината ситуацията ще бъде стабилна, не ви очакват обрати в кариерата. Така ще можете да се фокусирате върху личния си живот отново. Не се притеснявайте да говорите с половинката си и не оставяйте късмета да ви се изплъзне между пръстите. 

Везните получават шанс в кариерата

2019 г. ви носи много преживявания - положителни и отрицателни. Още в началото й ще ви се предостави възможност в кариерата, която ще трябва да приемете веднага, ако не искате да я изпуснете. Това вероятно ще означава допълнителна работа, но резултатът ще си заслужава. В допълнение към това можете да очаквате силна страст между вас и човека, който ви привлича. Пролетта ще продължи в същия дух. Дългосрочните връзки също ще имат шанс. С половинката ви сте на еднакви честоти, затова всяко предложение ще бъде разбрано правилно. В кариерата ще се справяте добре в преследването на целта си. Повратната точка може да настъпи през летните месеци на 2019 г. Ще има нечестен човек в обкръжението ви, който ще се опита да ви навреди. Този път не можете да разчитате на помощ от другите. Трябва да се погрижите за ситуацията сами, защото само по този начин ще можете да се научите и да продължите напред. Есента отново ще ви върне в положителния период. Ще работите с повече самоконтрол и концентрация и целта ви ще бъде близо. Дори може да се наложи да работите повече за сметка на свободното си време, но половинката и семейството ви ще разберат. Краят на 2019 г. ще прекарате спокойно в комфорта на вашия дом. Ще бъдете заобиколени от хармония.

Скорпионът се справя с проблемите с лекота

През новата 2019 г. ще бъдете много енергични и положително настроени. Особено към края на първото шестмесечие. Ако има пречка на пътя ви, ще я превъзмогнете с лекота. Годината ще започне в спокойно темпо и ще имате много време да свикнете с новите неща. Вероятно ще имате проблеми с концентрацията, а и сте склонни да се изключвате от реалността, за да потънете в собствените си мисли и фантазия. Ето защо трябва да оставите важните решения, свързани с работата, за по-късно. С настъпването на пролетта след предишния спад ви очаква активен период. Ще излъчвате положителна енергия в обкръжението си, предстои ви много забава, със сигурност няма да се отегчите. Не трябва да забравяте и работата си. Лятото предимно ще се върти около нея. Най-накрая ща имате възможност да покажете на какво сте способни. Ще се справяте със всеки проблем с лекота. Но не оставяйте успехът да се настанява прекалено много в ума ви. Есенните месеци обещават постепенно успокоение. Предстои ви стабилен период и в кариерата, и в личния живот. Дългосрочните връзки ще процъфтяват. Най-накрая ще имате свободно време, което ще прекарате с половинката си. В края на годината съдбата ще ви изправи пред важно решение и ще ви е необходимо време за да го измислите. За щастие, можете да разчитате на подкрепата на семейството си.

Годината носи много енергия на Стрелеца

2019 година ще бъде успешна за вас не само в кариерата, а и в личния живот. В началото й на първо място ще бъде кариерата. Благодарение на положителната енергия в този период, няма да ви липсват интересни идеи. Не се страхувайте да ги споделите с колегите си началниците си. По отношение на връзките януари ще бъде по-скоро самотен. Пролетта ще ви донесе увереност, което може да бъде оползотворено и в кариерата, и в личния живот. Предстои ви активен период, изпълнен с приключения, романтика и дори страст. Лятото със сигурност ще премине за миг. Имате много енергия, затова няма да имате проблеми с дребните препятствия в работата и неразбирателствата във връзките. Прекарайте свободното си време в спорт, през тези месеци можете да постигнете високи резултати. През есента разположението на планетите обещава изострени сетива, но и добрина и учтивост във връзките. Дългосрочните връзки ще процъфтяват, а връзките, които ще бъдат създадени, особено през септември 2019 г., ще бъдат много силни и може да продължат за цял живот. Не намалявайте усилията си в кариерата, дори когато ви липсва мотивация. Към края на годината събитията във вашето обкръжение ще започнат да се успокояват и ще имате време за себе си. Не забравяйте и за семейството си. Винаги е хубаво да покажете на близките си колко много ги харесвате.

Зареден с положителна енергия период за Козирога

Предстои ви стабилен и положителен период. Началото на новата година ще ви зареди с положителна енергия в кариерата. Няма да ви липсват дисциплина и организация. Хората във вашето обкръжение може дори да ви считат за модел на подражание. Но не оставяйте гордостта да се настани в главата ви. Това може само да ви нарани. Емоциите обаче ще останат настрани, затова необвързаните ще имат трудности да осъществят контакти. Но дългосрочните връзки ще останат стабилни. Ще се наслаждавате на добро здраве през този период. Пролетните месеци ще ви донесат положителна енергия и по отношение на връзките. Ще се разбирате прекрасно с всички, които пресекат пътя ви. Необвързаните най-накрая ще получат своя шанс. Не го оставяйте да ви се изплъзне между пръстите. Очаквайте флиртуване и романтика. Летните месеци ще донесат спокойствие на всички фронтове. Първоначалното привличане вече го няма да го има и новите връзки ще са изправени пред трудно предизвикателство. Тези, които успеят да го преодолеят, ще станат много сериозни и силни. Но за кариерата няма за какво да се тревожите. Достатъчно е да запазите темпото. Есента и предстоящият край на 2019 г. ще бъдат спокойни. Не ви предстоят никакви обрати. Но е възможно да се появи неповторим шанс по отношение на кариерата. Зависи от вас какъв подход ще предприемете.

Водолеят ще се чувства влюбен

Звездите ви предвещават положителна година, особено в личния живот. Кариерата ви ще бъде стабилна. В началото на 2019 г. предстои период, изпълнен с открития и нови преживявания. Ще бъдете привлечени от хора със същите намерения. Ще се насладите на различни приключения и ще се чувствате влюбени. Пролетните месеци ще се въртят около работата. Можете да очаквате новопридобита самоувереност и ще можете да убеждавате всеки. Препятствията, които ще застанат на пътя ви, ще бъдат преодолени. Лятото ще бъде енергичен период, който е подходящ за социални събития и срещи. Ще срещнете интересни хора и ще разширите хоризонтите си. Необвързаните имат голям шанс да срещнат сродната си душа. Вашите чувства ще бъдат много силни. Но звездите ви съветват да нямате висока самооценка през тези дни. Прекомерната енергия може да бъде вложена в спортове и така да направите нещо за здравето си. Есенните месеци ще ви донесат рационален и даже студен период. Чувствата - положителни или отрицателни, ще губят своята сила и през октомври нищо няма да може да ви изкара извън релсите. Но може да се сблъскате с недоверие по отношение на половинката ви. Не трябва да отлагате разрешаването на проблема, говорете открито за него възможно най-скоро. В края на годината ще можете да прекарате свободното си време с приятели и да правите нещата, които обичате най-много.

Средата на годината носи напрежение за Рибите

Доста разнообразна година ви очаква. 2019 ще започне с оптимистичен период. Ще се изкушавате от ново начало и шансове и ще бъдете заредени с енергия. Най-добре е да я вложите в работа. Сега е шансът да покажете, че сте незаменим служител. Периодът ще бъде благоприятен и за необвързаните. Можете да очаквате страст, а ако сте упорити - дори и романтична връзка. Пролетните месеци ще продължат с бързо темпо. Ще трябва да подредите правилно приоритетите си и да осъзнаете, че не е възможно да бъдете навсякъде. Ако работата ви е приоритет, усилията със сигурност ще си заслужават. През втората половина на юни ще преживеете много напрегнат период. Всеки момент ще бъде изживян максимално. Кариерата ще остане настрани за малко, но там няма проблеми, които да ви застрашават. Есента ще ви донесе комфорт. Предстои ви стабилен период, през който ще възвърнете изгубената си сила. Най-накрая ще имате време да се погрижите за себе си. Със сигурност ще имате полза да подредите мислите си и да се поучите от изминалите събития. С наближаването на края на годината ще се чувствате вцепенени заради събитията в личния ви живот. Трябва да внимавате с прекомерната ревност и собственическото поведение към половинката си. Първоначално ще се справяте с малките неща, но това може да ви донесе по-големи проблеми.