Нови признания за таланта и перфектните си изпълнения получиха три момичета от танцово студио „Фрийдъм“, които въпреки натоварения си график взеха участие в състезанието за Средиземноморската купа по танци. Никол Димова, Грета-Елена Шандуркова и Цветелина Горанова заминаха за Атина буквално дни след като се завърнаха от румънския град Констанца, откъдето донесоха 17 отличия. 
Трите изящни млади русенки представиха 10 танцови композиции на седмото издание на IDO Mediterranean Dance Cup. С изпълненията си, които са на ръба на съвършенството, момичетата спечелиха 7 първи места, 2 втори и едно трето. Ръководителите на състава Анита и Александър Асенови, които са и автори на впечатляващите хореографски решения, представиха България в съдийския панел на танцовия форум. 
Сега на трите феи предстои да се включат и в благотворителния концерт „Заедно“, който танцово студио „Фрийдъм“ подготвя за 21 декември, петък. Началото е в 18.30 ч в Канев център. В концерта ще участват всички възпитаници на студиото на Анита и Алекс Асенови - от най-мънинките 3-годишни лешничета до най-опитните, 21-годишните, които стремително гонят върхове от професионализъм.