Делото за смъртта на 33-годишната проститутка Звезда Д., която на 20 февруари 2017 година бе блъсната на бул."България" от служител на техническите прегледи в КАТ, влиза в съда.
Повдигнатото от Окръжна прокуратура обвинение срещу Красимир А. гласи, че малко преди полунощ на 20 февруари е карал с превишена скорост личния си "Фолксваген Голф"  на бул."България" в района на бензиностанция "Лумакс", при което е блъснал смъртоносно труженичката. 
Във фаталната нощ Звезда стояла срещу бензиностанцията на 100 метра от изхода на бул."България" пред бившата "Мототехника". Като видяла идващата по платното от Дунав мост кола, прескочила мантинелата и излязла точно пред нея със светещо фенерче в ръка, което било нейният специалитет да лови клиенти. Шофьорът обаче, който се движил със 75 км/час, вместо разрешените 70 км/час, не успял да спре и за да не я удари, свил рязко вдясно и се блъснал в мантинелата. Звезда се отдръпнала, но въпреки това колата я повалила и я оставила на място.
Красимир А. отказал за даде проба за алкохол и е задържан. Тогава близки до разследването казаха за "Утро", че в колата имало бутилка водка, която мъжът се опитал да изхвърли до бензиностанцията. Дали това е така, ще се разбере в съда. За момента той продължава да работи на техническите прегледи в КАТ.