Зашеметяващ успех постигнаха три от талантливите момичета в танцово студио „Фрийдъм“ , ръководено от Анита и Александър Асенови. Този път брилянтните и напълно безапелационни победи момичетата от студиото постигнаха в аристократичния румънски град Констанца. Там Грета-Елена Шандуркова, Никол Димова и Цветелина Горанова участваха в международния танцов конкурс „Black Sea Dance Star“ на сцената на националния театър за опера и балет „Олег Дановски“ в морската столица на Румъния. 
Конкурсът е високо авторитетен и участниците в него са изключително добре подготвени - а това осигури свирепа конкуренция за русенските момичета. Независимо от това /или може би провокирани тъкмо от това!/ Грета-Елена, Никол и Цвети успяха да завоюват 17 първи места - по едно за всяка от представените от тях 17 танцови композиции. Нещо повече - дуетът на Ели и Никол и танцът „Вяра“ спечели приза на журито за най-добра хореография на целия конкурс. 
Трите момичета и техните ръководители нямат много време за почивка след сериозното изпитание в Констанца - в момента „Фрийдъм“ се подготвя за благотворителния концерт „Заедно“, който ще зарадва русенските ценители на 21 декември от 18.30 ч в Канев център.