1122 лева събраха талантливите деца от вокално студио "Слънчеви ноти" с музикален педагог Наталия Константинова на поредната си благотворителна инициатива. Даровитите певци за втора година са доброволен посланик на доброто, който се включва с базар и концерт в каузата на националната инициатива "Българската Коледа".
Малките таланти изработиха заедно със своите родители и близки празнични украшения и честитки, които изнесоха за продан в неделя в Мол Русе. Децата пяха и радваха русенци с красивите си гласове, а в това време изработените от тях сувенири намериха нови притежатели. Така в края на концерта се оказа, че "Слънчевите ноти" са събрали сумата от 1122 лева.
Това почти два пъти повече от миналогодишната инициатива, каза Наталия Константинова, като припомни, че миналия декември децата продадоха собствени творби за 675 лв.
Майките на момичетата и момчетата са много инициативни и вече имат идея какво ще направим догодина, за да съберем още повече средства, добави Константинова. За нея е много важно музикалните дарования да станат не само впечатляващи артисти, а най-вече добри и състрадателни хора, които да откликват, когато някой е изпаднал в нужда. 
Изпращаме средствата от нашия благотворителен концерт на "Българската Коледа" и децата знаят, че така помагаме на техни връстници, добави вокалната педагожка. Тя припомни, че с щедрия и красив жест нейните малки възпитаници са отпразнували и първата година от създаването на "Слънчеви ноти".