Съдията от Велико Търново Георги Давидов ще ръководи мача този четвъртък в Русе между отборите на "Дунав" и "Славия" /15 часа/. Наказван и връщан в реферството на няколко пъти, Давидов е един от най-скандалните родни арбитри. Нещо като Волен Чинков, който съсипва почти всеки мач, но продължава да надува свирката. Последната издънка на Чинката, който работи под ръководството на вицепрезидента на БФС Атанас Фурнаджиев в "Мото-Пфое", бе точно на мач с идния съперник на "Дунав". Съдията спести поне 3 дузпи за ЦСКА в срещата с "белите". Ей така, без да му мигне окото, брутално и нагло.  
А Давидов е от неговата "порода". Може би затова през това първенство има само два мача в Първа лига. Последният му наряд в елита бе през октомври на "Ботев" /Пд/-"Черно море" /2:1/. 
Иначе в Русе свири през далечния февруари, когато "Дунав" победи "Верея" с 2:0.  
В другите мачове от кръга: днес-"Берое"-"Черно море" /15 часа/, "Локо" /Пд/-"Ботев" /Пд/ /17.30/, в сряда /5 декември/-"Етър"-"Ботев" /Враца/ /15 часа/, "Септември"-"Левски" /17.30/, четвъртък, 6 декември-"Витоша"-"Верея" /12.30/, ЦСКА-"Лудогорец" /17. 30/