17-годишната Весела Григорова, която бе коронована като най-красивата русенка тази година, ще представи родния си град Русе в престижната надпревара "Мис България 2018". Красавицата, която е ученичка в Гимназията по икономика и управление, в момента е на финална подготовка в Банско, където се обучава в дефилиране и общата хореография с останалите претендентки за титлата. Весела ще се бори във финала на конкурса за най-красивата българка с още 19 момичета от различни градове, като всички са победителки в конкурси на регионално и областно ниво.
Новата "Мис България" ще бъде избрана на официална церемония в петък в "Рейнбоу Плаза" в София. Красавиците ще се представят пред публика и жури в 3 дефилета - народни носии, бански и официални рокли, след което от всички претендентки журито ще отсее 10 момичета, с които ще има събеседване. Победителките ще представят страната ни в различни международни конкурси. 
"Мис Русе" през март тази година беше първото участие за красавицата Весела в моден конкурс, който съвсем неочаквано, но пък напълно заслужено, й донесе първо място. Сега чаровното момиче с къдрава дълга коса е устремена към престижната корона на "Мис България". Тя подчерта, че конкуренцията е доста силна, но ще покаже, че русенките са едни от най-красивите жени.