След двете заседания на общинските съветници от Ветово, за които те замениха залата с едни от най-разбитите пътища в региона, сега избраниците ще проведат ноемврийската си сесия в луксозен петзвезден спа хотел край морето. За ветовските общински съветници вече се превърна в традиция веднъж в годината да съчетаят полезното с приятното и да провеждат изнесени заседания в курорти. За втора поредна година те избират 5-звездния спа хотел "Лонг бийч" в морския курорт Шкорпиловци. Заседанието е насрочено за петък от 16 часа, а дневният ред се състои от 13 точки. За изнесената луксозна сесия край морето са заделени 4000 лева от общинския бюджет, които кметът Георги Георгиев трябва да преведе по банковата сметка на хотела. Решението редовната ноемврийска сесия да не е в заседателната зала, а на курорт, беше взето миналия месец. 
През 2018 година са проведени 13 заседания на общинския съвет, като изнесено не е имало и провеждането на такова през ноември ще бъде изключение, се посочва в мотивите на председателя на общинския съвет д-р Мехмед Мехмед. 
Интересно е, че в дневния ред като последна точка са включени и изказвания на граждани, но не е уточнено как ще стане това, с влака ли ще дойдат жителите на Ветово, които искат да се изкажат, коментира кметът на градчето Георги Георгиев.