Отборът на „Левски“ ще осигури достъп за медиите само през първите 15 минути на тренировката днес, етап от подготовката за мача срещу „Дунав“ в събота /17.30 часа/, съобщава официалният сайт на клуба. Цитира се още, че билетите за двубоя са в предварителна продажба. Феновете на русенския клуб ще броят по 7 лева за място на „Георги Аспарухов“. За тях ще е предназначен сeктор „Г“ на стадиона, по-известен като „Герена“.
В същото време медиите се нахвърлиха сериозно срещу старши треньора на „Левски“ Славиша Стоянович. Сърбинът със словенски паспорт бе взет на абордаж заради загубения мач срещу врачанския „Ботев“ с 1:3, а само допреди седмица по негов адрес се пишеше и говореше, че не просто влял живителен полъх в играта на отбора, а буквално го преобразил.
Сега монетата е от другата страна - Стоянович почнал да се изчерпва, формата на основни футболисти като Яблонски и Петкович паднала драстично, а с отчаяните си смени и при липсата на идеи все повече приличал на злополучния бивш старши треньор Делио Роси.
В „синята“ буря се открои и една доста наивно звучаща спекулация, че върналият се след 11 години в родния си тим „Николай Михайлов можел да е титуляр на вратата срещу „Дунав“, нищо че не е играл от няколко месеца. За да се случи това обаче, първо трябва да пристигне жълтата карта на футболиста и дебютът му най-вероятно ще бъде след нова година.