Мухамаду Н`Дайие попадна допълнително в "окото на урагана" в мача срещу ЦСКА. Сенегалецът влезе като резерва и в един момент тръгна на безхаберен рейд. Треньорската скамейка му направи забележка, а той, вместо да наведе глава, тръгна да жестикулира към пистата. Нервите, изглежда, са го държали и след срещата, защото си позволил коментари и в съблекалнята.
"Махумаду си отива! Той беше дотук!", каза минути по-късно пред "Утро" президентът на ФК "Дунав" д-р Симеон Симеонов. Молбата му беше да не съобщаваме новината до официалното разтрогване на договора. 
Сенегалецът записа през този сезон 13 мача. Приносът му бе една асистенция. През отминалото първенство вкара само един гол, но пък в плейофен мач. 
Даниел Пехливанов остана със статут на резерва. Той взе участие в мачове за купата. При пристигането му в Русе някои капацитети го сравняваха с Антон Огнянов и дори твърдяха, че е по-добър от бившия футболист на "Дунав". Даниел започна като титуляр в контролата срещу "Спартак" в Плевен преди малко повече от седмица, но показа разочароваща игра.