Жената, която малко преди 13.30 часа в неделя бе ударена от влак на същото място, където при пресичане на линията загина 13-годишно дете от Европейското училище, е починала, съобщиха от болницата. Първоначалната информация беше, че въпреки нараняванията по тялото и счупването на крак опасност за живота на пострадалата няма, но по-късно състоянието й драматично се влошило и борбата за живота й била загубена.
Най-вероятно 45-годишната жена е направила опит да сложи край на живота си. След трагичния инцидент около линията бе открита почти пълна кутия цигари. Според обясненията на машиниста тя ненадейно се оказала пред композицията. Благодарение на бързата си реакция и на ниската скорост на движение той успял да спре, но въпреки това тялото било наполовина под локомотива, а тя изпаднала в безсъзнание.
След постъпването си в болницата пострадалата, чиято самоличност часове наред бе неустановена, дошла в съзнание и заявила, че не помни абсолютно нищо, което е обичайна в такива случай посттравматична амнезия. По-късно станало ясно, че жената е на 45 години и има две деца, които, уви, вече ще растат без майка.