Кметът на Сливо поле Валентин Атанасов, който преди две седмици катастрофира тежко, вече е изписан от болницата.
Благодарение на големите грижи, които положиха за мен лекарите в Университетска болница „Канев“, вече съм много по-добре и се възстановявам вкъщи, но всe още трябва много да се пазя, каза вчера за „Утро“ Валентин Атанасов. 
На 7 ноември около 16.30 часа 66-годишният кмет се блъсна в крайпътно дърво по пътя Ряхово-Сливо поле с джипа си „Мицубиши“.
Не знам какво стана, изведнъж ми прилоша, изгубих съзнание, усетих удар в дървото и после съм се завъртял с автомобила и съм се ударил в бетонна шахта, разказа Атанасов. 
След откарването му в „Канев“ е настанен в отделение хирургия.
Много съм благодарен на началника на отделението д-р Симеон Симеонов за грижите, които положи за мен. Освен него обаче искам да благодаря и на началника на кардиологията д-р Пенка Каменова, която направи няколко консулта с мен заради предишни проблеми със сърцето, на д-р Златина Джендова, която следеше състоянието ми на скенера, на д-р Антоанела Славчева от Второ терапевтично отделение и на екипите им, посочи Атанасов и уточни, че на 3 декември се връща на работа и ще навакса непредвиденото си отсъствие.