Нели ПИГУЛЕВА
Щура театрална сватба завъртя в нов вихър целия екип на Кукления театър. Двама от най-младите актьори в русенската трупа - слънчевата Деница Дончева и обаятелният Мартин Маринов, споделиха решението си да станат семейство с най-близките си - с тези, с които прекарват по-голямата част от денонощието в театъра. 
Така в понеделник сцената на улица „Княжеска“ стана територия за необичайно и съвсем истинско представление: лудата театрална сватба, която май е без прецедент в русенския артистичен живот. 
Инак всичко си беше по правилата - Дени и Марти отговориха на съдбовния въпрос, подписаха се в официалната книга на общината и си размениха пръстени, разказа директорът на Кукления театър Теменуга Хараланова. Подписи са поставили и кумовете - художническото семейство Таня и Георги Пасеви, като Жоро Пасев се справил отлично и с отварянето на задължителното за случая шампанско. 
Веднага след церемонията и последвалия възторжен купон Деница и Мартин отпътували на кратко „почти сватбено“ пътешествие - за представление в София.