Дентална клиника с най-мащабно реализирана инвестиция в България е голямата награда, с която беше удостоена най-модерната русенска клиника "Миланов" на церемонията по връчването на най-високите стоматологични отличия, които се присъждат в конкурса "Дентален менджър на годината". Екипът на д-р Красимир Миланов завоюва и още едно признание - плакет за съвременна дентална практика с успешен мениджмънт. 
"Чувствам се като бучка захар в кофа с топла вода - тази фраза на Йордан Радичков най-точно определя състоянието ми. Разтопен съм от щастие. Много се радвам за моя екип, с който сме постигнали всичко заедно. Радвам се, че Русе получи тази престижна награда и че пациентите ми могат да разчитат на апаратура на световно ниво", каза развълнуван за "Утро" д-р Миланов.
Церемонията по връчването на "Зъболекарските Оскари", както са известни наградите в стоматологичното съсловие, се проведе в столичния хотел "Маринела" в петък вечерта. В присъствието на близо 200 гости бяха връчени общо 8 награди в различни категории. За доброто настроение на всички се погрижи русенският дует щурецът Валди Тотев и съпругата му Димитрина Димитрова.