Реномираният борцов турнир за мъже и жени "Дан Колов", който догодина ще се проведе в Русе, да влезе в пакета с рейтингови състезания. Това предложение е отправила до Българската федерация по борба световната централа, която от 2014 година носи името Обединен борцов свят. Това е огромно признание за класата на турнира, тъй като в рейтинговия пакет влизат само няколко състезания на планетата и резултатите от тях формират световни ранглисти в различните категории. А влизането на "Дан Колов" в тази елитна компания означава, че надпреварата, чието провеждане в Русе бе осигурено с активни действия на кмета Пламен Стоилов и почетния председател на родната федерация Валентин Йорданов, ще събере най-добрите от най-добрите и ще бъде глобално, а не национално събитие.
Това ще е и сцена за изява на световната вицешампионка от "Юнак" Биляна Дудова и бившата състезателка на клуба, спечелила злато на първенството в Будапеща Тайбе Юсеин, които бяха наградени с парични премии от Интернешънъл Ассет Банк на специално тържество в столицата.
"Ти си златното ни момиче", обърна се изпълнителният директор на банката Алексей Цветанов към Биляна, която направи равна борба във финала на световното, но съдиите я порязаха с предупреждение и й отнеха златото. 
На тържеството присъства Валентин Йорданов.
"Бях на трибуните в Будапеща по време на световното първенство. Направихте ни горди, че сме българи", каза звездата на българския спорт. 
Биляна и нейните съекипнички от "Юнак" изпращат една силна година. Русенският тим стана отборен държавен шампион. Преди първенството в Будапеща Дудова стана и европейска шампионка в Русия. Освен нея с националното трико се бори и друга състезателка на "Юнак" - Виктория Бобева.