Място за отстъпление вече няма, заяви вчера пред "Утро" старши треньорът на "Дунав" Людмил Киров. Отборът му ще излезе днес от 12.30 часа на Градския стадион за жизненоважни точки срещу "Витоша" /Бистрица/. 
На практика с този мач се влиза във втората третина на първенството. На старта дунавци загубиха срещу "бистришките тигри" с 1:2.
Кадровите проблеми при нас са много, но няма смисъл да се оплакваме и да хленчим. Ще разчитаме на всичко най-добро, с което разполагаме в момента. Борислав Балджийски и Божидар Васев изостанаха с подготовката заради упорити травми, но ще рискуваме и ще ги включим в групата. До последно ще решаваме дали да започнат като титуляри. Дано да издържат, каза Киров.
Той не пожела да коментира какво очаква от съперник като "Витоша".
Няма как да подценим нито един отбор, но щом ще се плашим от такъв съперник, какво правим тогава в Първа лига! Ще атакуваме от първата минута. Мисля, че с повече агресивност и търпение ще се поздравим с победата. Много разчитами на публиката. Времето не е много удобно за съботен мач, но тези, които държат на отбора ни, трябва да са до нас, каза старши треньорът.
Наставникът добави, че в групата ще бъде включен и юношата Кристиян Върбанов.
Той игра добре в контролата срещу "Стяуа". Представи се прилично и когато влезе като резерва в мача срещу "Локомотив" /Пд/, каза Киров.
В паузата на националните отбори "Дунав" ще играе идния петък контролен мач в Букурещ срещу румънците от "Ботошани".