„Енерго-Про“ проведе последния за 2018 година етап от кампанията за изнесени офиси, в рамките на който специалисти обслужване на клиенти посетиха 10 малки населени места във Варненско. Така общият брой организирани приемни за годината достигна 81 за области на територията, обслужвана от дружеството.
Изнесени офиси на „Енерго-Про“ имаше в Русенско през май, когато екипи на електроразпределителното дружество приемаха клиенти в 10 населени места от областта - Две могили, Бяла, Борово, Ветово, Нов град, Ценово, Сливо поле, Пиргово, Щръклево и Тръстеник. 
По време на изнесените офиси се дава възможност клиенти в малки населени места на територията на Североизточна България да се възползват от услуги, които изискват посещение на клиентски център на дружеството. В организираните през 2018 година приемни клиентите най-често се възползваха от възможността да сменят титуляр по партида за електрическа енергия, както и да актуализират своите данни за контакт.
За успешното протичане на изнесените офиси през тази година бяха ангажирани два екипа от специалисти на „Енерго-Про“, които в рамките на общо 9 седмици посрещнаха и обслужиха близо 2000 клиента. Дружеството е получило множество покани за нови срещи по проекта за изнесени офиси както от клиенти, така и от общинските и кметски администрации. Графикът за провеждането им ще се публикува в интернет страницата на „Енерго-Про“ на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi.  У