Страшни приказки и легенди оживяват на 31 октомври в Мол Русе. Таласъми, духове и вещици се срещат, за да отпразнуват заедно Хелоуин. 
От 15 до 19.30 часа си отваряйте очите на четири, за да не пропуснете някоя от изненадите, които ви очакват. Потопете се в свят на магии и заклинания. Костюмите са от вас, а за лакомствата ще се погрижим ние, казват от най-големия търговски център. 
За тези, които все още не са показали зловещата си страна, е подготвен специален кът и от тях се изисква само достатъчно смелост, за да се преобразят. Финалните щрихи ще поставят чудовищно добри професионални гримьори, които само с няколко замаха на четката ще извадят наяве другото лице на всеки, за което той може би дори не подозира.
Безкрайни игри и забавления очакват малките магьосници, готови да се впуснат в приключенията. Специален акцент ще бъдат огледалата, които този път те няма да показват коя е най-красива на земята...
След 18 часа пък започва призрачно парти с DJ. Между танците ще има и игри, ще се включиш ли в тях и ти?
Е, хелоуинци, вече знаете какво да направите на 31 октомври - яхвайте метлите и се отправете към Мол Русе, където ви чака незабравимо забавление, канят домакините!У