Съдията от Добрич Петър Костадинов ще ръководи мача днес във Варна между отборите на "Черно море" и "Дунав". Негови асистенти на стадион "Тича" ще са Александър Атанасов и Димо Вълчев.
Костадинов е рефер, пращан от дъжд на вятър да свири мачове от Първа лига. Единственият му ангажимент през тази година бе на двубоя "Витоша" /Бистрица/-"Славия"-1:1. 
Миналата година обаче бе въвлечен във вихъра на голям скандал. "Етър" поведе срещу "Славия" с 1:0 в мача за купата на България, но Костадинов даде две видени само от него дузпи за "белите" и помогна на софиянци да запишат победа с 3:1. 
След двубоя ръководството на "болярите" пусна жалба. БФС нямаше как да скрие очевидните гафове на добричкия рефер и го извади от нарядите за известно време, без да упомене конкретното му наказание.
Костадинов не е ръководил до този момент мач на русенския отбор в елита на страната. 
Двубоят "Черно море" /начало 17.30 часа/ ще е първият от програмата за 13-ия кръг в Първа лига.
В останалите срещи: днес - "Левски"-"Верея" /Стара Загора/ /19.45 часа/, утре - "Локомотив" /Пд/-"Витоша" /12.30/, "Берое"-ЦСКА /15/, "Ботев" /Враца/-"Ботев" /Пловдив/ /17.30/, в неделя-"Етър"-"Славия" /15.00/, "Септември"-"Лудогорец" /17.30/.