3633 лева бяха събрани на „Забраненото шоу на Рачков“ в подкрепа на лечението на малката Лори, която е родена с рядко заболяване - вроден дефицит на бедрена кост. Комедийният моноспектакъл се състоя в петък вечер в „Арена Монбат“. По същото време в зала „Дунав“ имаше благотворителният концерт, на който бяха събрани близо 17 000 лева за лечението на момиченцето. Веднага след като узнал за това съвпадение, Димитър Рачков е изявил желание да се запознае с Лори и да подкрепи семейството в нелеката битка, като са били поставени дарителски кутии. 
„Забраненото шоу на Рачков“ е комедиен моноспектакъл, чиято цел е да разсмее от сърце публиката, да отърси напрежението и грижите. Въпреки това, в края на шоуто Рачков запозна публиката с каузата на Лори и призова всеки, който може, да помогне! Той промени концепцията заради нас, не беше длъжен, напротив, но го направи и го направи от сърце! Благодарим!“, сподели майката на момиченцето Ралица Ангелова.
Семейството на малката Лори трябва да събере 199 200 щатски долара, за да може тя да проходи. Отлична е прогнозата, ако детето се подложи на серия операции в Медицинския център „Света Мери“ в Уест Палм Бийч, Флорида, САЩ. Чрез първата и най-сложна операция ще се коригира деформацията на таза и ще се реконструира бедрото. Тази процедура е разработена в „Света Мери“ през 1997 г. и е усъвършенствана през последните 21 години, през които са излекувани стотици деца, обяснява майката на Лори. Сумата, която е необходима за лечението, обаче е непосилна за семейството на момиченцето, а първата насрочена дата е 15 януари 2019 г.
Кампанията за набиране на средства продължава, а всеки, който иска да подкрепи Лори в предстоящите й нелеки битки, може да го направи на откритата дарителска сметка:
УниКредит Булбанк UNCRBGSF
BGN сметка - BG16 UNCR 7000 1523 2804 10
USD сметка - BG27 UNCR 7000 1523 2804 06
Титуляр: Лора Петрова Ангелова
PayPal account - [email protected]
Има и дарителски ДМС номер, където може да се изпращат дарителски SMS с текст на латиница: DMS LORA на номер 17777( за абонати на всички оператори).