Клиенти на „Нетуоркс България“ дариха 2 047 790 NetPoints за кауза Октомври - „Да помогнем на Фондация „Александър Русев“, организирана от жестоко убитата Виктория Маринова. Събраните до момента точки се равняват на 2047.79 лв. 
Кампанията „Направи Добро! Дари Netpoints!“ e последната благотворителна инициатива, която Вики стартира. Идеята е изцяло нейна, както и изборът на трите кампании, за които ще бъдат дарени средствата, казват от „Нетуоркс“.
Със сумата дарените NetPoints ще бъде подпомогната Фондация „Александър Русев“ за тяхната основна цел - изграждането на плувен комплекс, в който да се провеждат водно-рехабилитационни занимания за деца с увреждания, да се организират състезания /турнири/ по плуване и др. събития, свързани с плувните спортове. 
Нека не спираме да помагаме на добрите каузи и на хората, които се нуждаят от подкрепа! Заедно можем повече, призовават от „Нетуоркс“.
Даряването на NetPoints става в потребителски NetWorx-панел. В менюто фигурира бутон „Дари NetPoints“. Там може да се види каква е каузата за месеца и какво количество точки са събрани до момента. С плъзгащия курсор се определя количеството NetPoints, които искаш да дариш за месечната кауза. 1000 NetPoints = 1 лв.