По традиция, след новината за очаквано бебе в кралския двор, на Острова обявиха залози за бъдещото име на наследника на принц Хари и Меган Маркъл. Двамата обявиха от далечна Австралия, че ще станат родители през 2019 г.

Във Великобритания букмейкъри започнаха да приемат залози за възможното име на бъдещото дете на херцозите на Съсекс, съобщава в. "Индипендънт".

Има вероятност принц Хари и съпругата му Меган да не разгласят пола на бебето до раждането му, както направиха херцозите на Кеймбридж принц Уилям и съпругата му Катрин.

Но мнозина са склонни да предположат, че ако на бял свят се появи момиченце, Хари и Меган могат да го кръстят с името на покойната майка на принца, Даяна. Голямата британска букмейкърска кантора "Уилям Хил" и борсата за залагания "Бетфеър" потвърждават този вариант със залози 10 към 1 в първия случай (да се роди момиченце) и 8 към 1 във втория (името да е Даяна).

Според букмейкърите от "Пади Пауър" освен Даяна, възможни са и други популярни имена, сред които най-много се открояват Артър и Алис, Албърт, Едуард, Чарлз, Елизабет и Мери.