Сборният тим на домакините от "Юнак-Локомотив" /Русе/ с треньор Валентин Ангелов стана отборен шампион на 12-ия международен турнир по свободна борба за кадети "Русенски легенди 2018". Втори се класира националният тим на Македония. Трети се нареди отборът на България "Б". Четвърти завършиха борците на Румъния. Пета остана селекцията на България "А".
Призьорите бяха наградени от почетния председател на Българската федерация по борба Валентин Йорданов. Те получиха парични премии и купи от спонсорите на турнира - АССЕТ Банк, застрахователна компания АССЕТ Иншурънс, "Бент Ойл", "Мейк 98".
Валентин Йорданов удостои с плакет борцовия деятел от Цар Калоян Дауд Ибрям по повод края на 50-годишната му треньорска кариера. Поздравителен адрес до Дауд изпрати и президентът на федерацията Христо Маринов.
Турнирът бе открит официално от зам.-кмета на Русе Иван Григоров. Той получи от Йорданов плакет за кмета Пламен Стоилов. 
Сред зрителите бяха заслужилият треньор от Русе Георги Ачев, известните в близкото минало борци от Македония Зоран Шоров и Шабан Сейди. 
"Турнирът мина при отлична организация. Може да се желае още за нивото на състезателите, но някои момчетата изпъкнаха с добри качества. С тях трябва да се работи много", каза старши треньорът на националния тим за кадети Иван Цонов.