Чувствам, че се движа в правилната посока и полека-лека добрата ми форма се завръща. Това сподели първата ни ракета Григор Димитров, който вече е в Пекин. Шампионът от финалите на АТП е поставен под №3 и в първия кръг ще играе срещу Райън Харисън (САЩ).

"Мачовете за купа "Лейвър" определено ми помогнаха да намеря правилния ритъм. Ние бяхме силни характери, събрани в един отбор, а това нямаше как да не даде резултат",

"Тъй като знаех, че ще играя в тези двубои, предпочетох да остана в Щатите и да се подготвям там. Така имах повече време за тренировки, което иначе губя за пътувания. Сега вече мисля за предстоящите турнири".

Съперникът на Гришо в първия кръг в Пекин - Райън Харисън, пък е сред добрите приятели на хасковлията и двамата често си правят шеги един с друг.

Последният мач на Димитров с този съперник бе миналата година, когато във втория кръг на турнира от категорията "Мастърс 1000" в Шанхай българската звезда спечели трудно с тайбрек в третия сет. Григор и Харисън няколко пъти са участвали заедно на двойки в турнири.