Убиецът е пенсионер, живее от три години в Каспичан, като по данни на близки и познати не е контактен и често употребява алкохол.

Прокуратурата повдига обвинение на четворния убиец от Каспичан. То ще бъде за причиняване на смърт по особено жесток начин на повече от едно лица. Мъжът направи пълни самопризнания и в момента е в следствения арест.

Спор за имот – това е мотивът за зловещото четворно убийство в Каспичан.

"Спорът е от години, като още през 2015 година е подаден сигнал от съседи заради семеен скандал в същото семейство, което беше намерено убито в сряда", съобщи Ялчъм Расим, директор на ОД на МВР – Шумен пред NOVA.

Тогава и двете страни са били предупредени от полицията с протоколи, като е трябвало да решат споровете си по съдебен ред.

Заподозреният за убийството е 64-годипен пенсионер, който живее от три години в Каспичан, като по данни на близки и познати не е контактен и често употребява алкохол.

След вчерашното ужасно деяние, в пералнята на обвиняемия Петър са намерени дрехи, изцапани с кръв.

До този момент няма данни той да страда от психично заболяване. Нападателят е направил пълни самопризнания.

Самото убийство е станало на 24 септември

Убитото семейство е добре познато в Каспичан, Славка Петкова е била медицински работник, а нейната майка - ръководител на един от пенсионерския клуб и деен участник в културните събития на общината.

"Предстои да бъде обявен ден на траур в града", заяви кметът на града Милена Недева.