"Левски" се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на България по футбол след разгромна победа с 6:0 над аматьорския "Атлетик" Куклен. "Сините" не изпитаха никакви затруднения на стадион "Локомотив" в Пловдив, макар че поведоха в резултата чак в края на първото полувреме.

През първия половин час на мача сериозни положения пред двете врати липсваха. В 33-ата минута обаче домакините можеха да шокират именития си съперник. Димитър Джонджуров получи хубав пас и излезе сам срещу Николай Кръстев, но вратарят на "сините" изби. Три минути по-късно и гостите се отчетоха с пропуск, след като защитник на "баските" изби от голлинията.

В 38-ата минута гол на Серджиу Буш бе отменен поради засада, а "Левски" откри головата си сметка в 41-ата минута. Тогава юношата Атанас Кабов вкара дебютния си гол със синята фланелка за 1:0. В 44-ата Буш покачи на 2:0 с точен изстрел в левия ъгъл.

През второто полувреме футболистите на "Атлетик" видимо се измориха, докато гостите леко вдигнаха темпото. В 66-ата минута Богдан Вашчук намери на чиста позиция Паулиньо, но той нацели напречната греда. Три минути по-късно Нашименто се отличи със сериозен пропуск, след като стреля в тялото на Георгиев. 

В 72-ата минута резервата Станислав Иванов направи преднината на тима класическа - 3:0. Две минути по-късно Янко Гюзлев си вкара красив автогол в опит да изчисти една центрирана топка.

В 76-ата "Левски" вече водеше с 5:0 след втория гол в мача на юношата Иванов. Крайното 6:0 оформи Нашименто в 84-ата минута.