Следващият съперник на Кубрат Пулев - Хюи Фюри, обяви, че голямата му цел е да си изправи срещу световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа, след като победи Кобрата. Братовчедът на Тайсън Фюри ще се бие с Пулев на 27 октомври в София, като победителят ще стане официален претендент за пояса на Джошуа от Международната боксова федерация (IBF).

24-годишният Фюри изрази увереност, че може да победи не само българина, но след това да се справи и с Джошуа, който в събота нокаутира Александър Поветкин за 22-та си титла в кариерата си. "Джошуа направи, каквото трябваше, справи се с боя, така че го поздравявам. Той обаче изглеждаше много уязвим. В първите рундове имаше сериозни проблеми. Беше наранен още в първия и след това стана много предпазлив. Голямата ми цел е да се бия с него. След като, надявам се, мина през следващия мач, искам да се изправя срещу Джошуа. Мачът с Пулев е финален елиминатор и след него ставам официален претендент за пояса", коментира Фюри пред Скай Спортс.

Джошуа вече обяви датата и мястото на следващия си мач - 13 април следващата година на стадион "Уембли". Предстои обаче да бъде определен следващият му съперник, като британецът заяви, че за него цел номер 1 е мач с Дионтей Уайлдър, но за момента изглежда по-вероятно той отново да се изправи срещу Дилиан Уайт, когато вече победи веднъж.