За четвърта поредна година, едновременно със старта на учебната година, НАП даде началото на образователния си проект "Влез в час с данъците". Целта му е младите хора на възраст между 14 и 18 години да получат основни познания за данъчната и осигурителната система в страната. В рамките на инициативата близо 100 служители на НАП се срещат с ученици в 28-те областни града в страната. 
Тази година кампанията променя своя формат, за да бъде още по-близо до навиците и интересите на учениците. Лекциите, които ще изнасят служителите на НАП в класните стаи, ще включват видеоматериал, който представя данъчната материя чрез диалог с участието на популярни лица. 
Всички ученици могат да посетят сайта на кампанията www.vlezvchas.bg, където да получат повече информация за проекта и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди. В четвъртото издание на "Влез в час с данъците" НАП ще раздаде 10 големи награди - 2 игрови конзоли, 2 гейминг системи за виртуална реалност, 2 велосипеда, 2 електрически смарт ховърборда и 2 смарт часовника. Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер. Първата ще бъде изтеглена на 1 октомври.