И тъй - триумвиратът Цветомир Младенов-Емил Иванов-Любо Петков ще води "Дунав" в мача срещу "Верея" в Стара Загора. Както подчерта пред "Утро" президентът на клуба д-р Симеон Симеонов, този вариант може да не е временен.
По всичко изглежда, че Младенов ще е пръв между равните. Преди да стане дясна ръка на подалия оставка Малин Орачев, бе наставник на юношите старша възраст, с които постигна доста добри резултати в Елитната юношеска лига.  
Длъжностната характеристика на Емил Иванов е треньор по физическата подготовка. Любо Петков отговаря за формата на вратарите.
"Утро" разговаря с Младенов вчера.
"При тези обстоятелства няма как да хвърлим кърпата. Ще трябва да работим. За мене отборът на "Дунав" има потенциал. Проблемите бяха в психологически план. Да, обстановката в съблекалнята не е много приповдигната, но се надявам, че играчите ще се вдигнат бързо. Решението на президента д-р Симеон Симеонов да водим състава е сериозно предизвикателство. Необходимо е бързо да трупаме опит", заяви Младенов, който вчера следобед изведе заедно с Иванов и Петков отбора за първа редовна тренировка след нелепата загуба срещу "Етър". Преди това тимът проведе само едно възстановително занимание. 
Поверяването на юздите в ръцете на трима млади треньори изглежда като пресметнат риск. Ще видим доколко е оправдан. Цветомир Младенов например, който на 23 октомври ще навърши 32 години, е много млад за наставник на отбор от Първа лига. Някои от футболистите на "Дунав" са му батковци. По този показател ще е рекордьор в елитната ни дивизия и ще свали от първото място 36-годишния наставник на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро. 
Триумвиратът ще води "Дунав" с лиценза и присъствето на мачовете на специалиста от Търговище Пламен Донев. Така бе и по времето, когато наставници без необходимия ценз бяха Веселин Великов и Малин Орачев.