Млад мъж издъхна на място, а други двама са тежко ранени при челен удар между две БМВ-та във вторник вечерта на суха и права пътна настилка на няколко километра от разклона за Сандрово в посока Сливо поле. 
В 20.20 часа 19-годишен младеж от Юпер навлязъл в насрешната лента за движение на път към Сливо поле и налетял челно на другия автомобил, в който пътували загубилия живота си 24-годишен шофьор и 18-годишно момиче - и двамата от Кубрат. Сблъсъкът бил толкова силен, че пътуващото към Русе БМВ се разцепило на две, предницата продължила напред и пламнала, а задницата отхвръкнала край пътя. Загиналият излетял на асфалта с множество счупвания и частични изгаряния, като най-вероятно дори не е разбрал какво е станало. Спътничката му оцелява, но е с множество травми, включително и на мозъка и животът й е в опасност.
С множество счупвания и 20% изгаряния е и 19-годишният шофьор, но опасност за живота му няма.
Тепърва следствието ще възстановява зловещата картина на катастрофата, за да се установи кой каква вина носи за поредната смразяваща кръвта пътна трагедия.
Малко след произшествието шофьорът на пътуващ към Сливо поле мерцедес видял, че на пътя лежи човек и при заобикалянето му минал през разхвърляните наоколо части от катастрофиралите коли, при което предната му броня се начупила, а картерът се спукал и маслото на двигателя изтекло. Човекът обаче не е пострадал.