Филип Димитров - нямаше вина за головете, спаси поне още 5-6 чисти положения.
Христо Попадийн - игра прилично срещу развихрилия се вляво Вандерсон. Даже показа активност в атака. 
Мартин Ковачев - не е мачът, с който може да се гордее. 
Дуда - бразилецът направи уникално слаб дебют. Бавничък, тромавичък, уплашен, несръчен, неориентиран, тактически бос. Лукоки го скъса от спринтове. Ако денят се познава от сутринта, "кариоката" ще си тръгне скоро по модела с чужденците в "Дунав": "Благодарим му, че игра за нашия отбор, пожелаваме му светло бъдеще". Най-малкото Дуда беше на нивото на освободения Лемперов. Поне такова беше представянето му в този мач. Ще видим нататък, да не бързаме със заключенията.
Георги Динков - трудно се ориентираше срещу бързите хора на "Лудогорец".
Петър Патев - хвърли толкова много сили в средата на терена, че когато бе пратен да охранява накрая зоната на сменения Дуда, бе изморен и с мъка се справяше с много силния физически Лукоки. 
Иван Коконов - човекът, който заслужава най-добри думи. Не само заради красивия гол, който си изработи сам. Бе много активен през целия мач. 
Борислав Балджийски - ще се запомни само през първото полувреме с прекрасен пас, с който изведе Коконов на чиста позиция.
Ахмед Ахмедов - отнесе такъв лакът от Козмин Моци, че рухна на тревата с разкървавено лице. Съдията Драгомир Драганов дори не показа жълт картон на арогантния румънец и само му поприказва с приятелска усмивка. Ахмед нямаше шансове в атака.
Красимир Станоев - опита борба срещу играещите на скорост и опростено халфове нв "Лудогорец", но не му се получаваше особено. 
Мухамад Н`Дайие - борбен както винаги, но с нисък коефициент на полезно действие.
Резервите:
Бранимир Костадинов оживи атаката и вкара повече динамика.
Бен Еша и Дерик Менса направиха дебют за минутки, в които трудно могат да получат оценка.