Бивша съпруга наръгала няколко пъти в гърба мъжа си, докато той я връщал в дома им с детето с кола. По случая от Първо РПУ са започнали разследване с оглед на автомобила, образувано е досъдебно производство за опит за убийство.
С жена ми Геновева И. сме разведени и аз вземам дъщеря ни по споразумение един път седмично, разказа вчера пред "Утро" потърпевшият Николай Н. 
В петък той бил с малката и вечерта трябвало да я върне при майка й. Тримата излезли да пият по една кафе и да се уговорят за празнуването на рождения ден на момиченцето, който бил вчера. Малко след полунощ Николай тръгнал да откара жена си и детето в апартамента им на ул."Св.Петка", но по пътя се разразил скандал.
Детето беше заспало на задната седалка и аз се обърнах да видя какво прави, когато усетих, че нещо ме прониза в лявата страна на гърба. След малко последваха още няколко удара с нож и спрях до комплекс "Брани", отворих вратата на Геновева и я изгоних от колата, посочи Николай.
След това нападнатият мъж се обадил в Първо РПУ и отишъл в болница "Канев". Опасност за живота му няма, вчера съдебен лекар установил, че пациентът има по гърба си 7-8 рани от нож, които не застрашават жизнено важни органи. 
Смятам да съдя бившата си съпруга за опит за убийство, зарече се 37-годишният русенец.