„Двама съвсем голи мъже“ - това е заглавието на най-новата премиера, която подготвят за предстоящия артистичен сезон в русенския драматичен театър „Сава Огнянов“. Комедията е на френския автор Себастиен Тиери, а българският превод е направен специално за русенската трупа от известния и обичан български актьор Михаил Билалов. Както е известно, дълги години той е живял и работил във Франция, така че със сигурност театралите могат да се доверят както на неговия вкус към драматургичните произведения, така и на неговото отлично владеене на езика на Волтер. 
Репетициите на новата русенска премиера започнаха още преди трупата да излезе в лятна ваканция. През септември те ще бъдат възобновени, за да може на 20-о число завесата да се вдигне и публиката да се забавлява с героите на Тиери. 
Режисьор на спектакъла е друг обичан от русенци столичен актьор - Николай Урумов. Той е поверил ролите в комедийното представление на самия Билалов, на Петя Венелинова и Йовко Кънев, а също и на най-новото попълнение в екипа на ДТ „Сава Огнянов“ Кристиана Ценкова.