Рокерите от „Lowlanders MC Rousse“ спазиха традицията си да извеждат благотворителна кауза по време на клубните си събирания. На партито „Born to ride“, което събра в двора на клубната къща в Николово ревящи машини от Русе, София, Италия, Македония и Румъния, моторджиите решиха да подпомогнат свой събрат, който неотдавна пострада при пътен инцидент. 
Борис Валентинов Жанов вече претърпя няколко операции и лекарите са категорични, че е нужно да се постави изкуствена раменна става, казаха от клуба. 
Цялата сума, която е необходима, възлиза на 10 000 лева. На партито преди седмица рокерите събраха немалка част от нея, но парите все още не са достатъчни, стана ясно дни по-късно. 
С нашия жест искаме да поставим началото на дарителска кампания в помощ на Борко Жанов и да се обърнем към всички приятели и братя мотористи да отворят сърцата и душите си - и да помогнем Борко отново да стане пълноценен здрав човек. Тези, които могат и искат да помогнат, биха могли да се обърнат към клуба или директно към Борко, ако го познават , каза Ангел Петров от „Lowlanders MC Rousse“.