Концертът в Русе на Любо Киров, когото наричат Джедая на българския поп, няма да се състои. Както „Утро“ писа неотдавна, певецът бе включил Русе и Велико Търново в лятното си турне за представяне на новия албум „Както преди“. Концертите в Пловдив, Варна и Бургас са преминали при огромен успех и хилядна публика, като във Варна дори фен на певеца се качил на сцената и там поискал ръката на любимата си, вдъхновен от песента на Любо Киров „Мога“. 
За причината двете дати на турнето - 4 септември в Русе в Летния театър и 5-и в старата българска столица - да отпаднат, организаторите не съобщават нищо, като все пак твърдят, че концертите само се отлагат, но не се уточнява за кога. Говори се, че и в Русе, и във Велико Търново продадените билети са били нищожно малко. 
Така или иначе, закупените билети могат да бъдат върнати до 1 октомври. Тези, които са се снабдили с тях онлайн, могат да изпратят билетите до централния офис на „Ивентим БГ“ или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще им бъде възстановена сумата по банковата карта, с която са ги купили, или по банков път.