Почти идентичен като с официалния сайт на ФК „Дунав“ призова за гласуване в анкета, главният въпрос в която е дали старши треньорът на представителния отбор Малин Орачев заслужава кредит на доверие. В съобщението на fcdunav.ga се твърди, че „ръководството на клуба организира допитване до своите фенове относно бъдещето на наставника“. В добавка се казва, че резултатите ще бъдат изнесени на официална пресконференция „следващата седмица“. 
По подразбиране тази пресконференция би трябвало да бъде организирана от управата на ФК „Дунав“. Тя обаче реагира като ужилена с опровержение веднага на официалния сайт - fcdunav.eu.
„Искаме да внесем уточнение относно публикуваната статия „Дунав се допитва до феновете за бъдещето на треньора“. Ръководството на ФК „Дунав“ няма нищо общо с анкетата и такава действия не са предприемани. Резултатите от въпросната анкета няма да влияят на решенията на ръководството на клуба! Ръководството на ФК „Дунав“ няма да участва в пресконференции, които не са организирани официално от клуба. Цитираният от Вас сайт няма нищо общо с ФК „Дунав“ и официалният ни сайт“, пише дословно клубната управа.
Иначе резултатите от така наречената анкета на сайта близнак са любопитни, но поради нерегламентирането й провеждане няма да ги цитираме и коментираме.