Гости от четири държави очакват моторджиите от Lowlanders MC Rousse за второто си парти, наречено "BORN TO RIDE 2018". "Родените за ездачи" /както би могъл да звучи преводът на мотото на партито/ ще се съберат на тридневен купон от 17 до 19 август в клубхауса на рокерите в село Николово. Там ще посрещнат свои събрaтя от сродните клубове от Италия, Сърбия, Македония и Румъния. 
Ще се лее студена бира, ще се носи аромат на скара, ще звучи хубава рок музика, ще има и много изненади, обещават от клуба на ревящите машини. Към всички яки преживявания те ще прибавят и още едно - трибют на "Джудас Прийст", който ще направи на 18 август русенската група "Soda A'coustic". 
Всички мотоциклети ще бъдат паркирани в зоната на клубхауса под наблюдение срещу символичната цена от 2 лева/1 евро/5 леи, уточняват домакините на партито. За самото него входът е свободен. Осигурени са и места за къмпингуване, тоалетни и душове, с други думи - всичко необходимо, за да се чувства човек на точното място и в комфорт със себе си.