Творби на четирима автори обединява пространството в изложбената зала на „Борисова“ 6. Ценителите на живописта могат да видят нови пейзажи и натюрморти на Цветан Симеонов, както и характерните за него работи в малките формати. Останалите трима автори са едно семейство. Ангел Иванов, когото мнозина познават като портретист, показва няколко свои портретни творби в разпознаваемия си стил. Стелияна Иванова впечатлява с русенските гледки, в които художничката е намерила различен ракурс и различни настроения на емблематични за града сгради и ансамбли. 
Най-малкият участник в експозицията е Дориан Иванов - това е 8-годишният син на Стелияна и Ангел, който е ученик в основно училище „Иван Вазов“. В повечето от рисунките на Дориан персонажите са любими детски герои, но други - като графичните пейзажи и котката с кехлибарените очи, недвусмислено говорят за дарбата на момчето, за което изявата е първа „истинска“ изложба.
До средата на август русенци могат да разгледат картините, сред които сияе и една изразителна закачка, нарисувана талантливо от Цветан Симеонов и със сигурност развеселяваща арт елита на града.