Тайсън Фюри е под пара за следващия си мач и не жали, както спарнг-партньорите си, така и самият си... треньор. Оказва се, че мощният британец толкова много се е вживял в подготовката, че новият му наставник остана без зъби.

Това разкри Бен Дейвисън, който наследи Питър Фюри като основен отговорник за формата на Джипси Кинг.

"При една от първите ни тренировки исках да разбера как се справя с различните елементи, за това се качих на ринга заедно с него. Накарах го да направи няколко комбинации, а той се вдъхнови доста. Тогава му казах да ми покаже един прав, след това втори, а той... разбра ме, че искам ъперкът. И ме удари, защото бях неподготвен. Нацели ме точно в брадичката и в тялото. После усетих липса, там където трябваше да бъде зъба ми", разказва Дейвисън.

Всъщност Фюри поел отговорност и след това чинно заплатил посещенията при зъболекар на треньора си. Това му коства около 1000 лв. на зъб.

Дейвис разкрива още, че в типичния си стил Фюри се пошегувал с него, че не е достатъчно силен за негов съперник, а след мощния му удар е припаднал.

"Излъга ме, че съм припаднал! Аз просто опипах мястото, на което трябваше да бъде зъба, а него го нямаше! След това категорично ми заяви, че не го е направил нарочно, но вече си имам едно на ум. Преди да се качим на ринга стриктно изясняваме комбинациите, които искам от него", уточнява Дейвис.

В момента Фюри тренира усилено за двубоя си с Франческо Пианета на 18 август.

След това, по негови думи, му предстои сблъсък с шампиона на WBC Дионтей Уайлдър. Най-вероятно мачът ще се проведе през декември и ще бъде официално обявен в близките дни.